Allatorvoscsomor

csömöri állatorvosi rendelő

logo_v2

Nyitvatartás
Hétköznap  9.00- 19.00
12.00-15.00 között előzetes időpont egyeztetés szükséges 
Szombaton 9:00 – 12:00
Ünnepi nyitvatartás 

Nyitvatartás
Hétköznap  9.00- 19.00
12.00-15.00 között előzetes időpont  egyeztetés szükséges 
Szombaton 9:00 – 12:00
Ünnepi nyitvatartás 

Gyakran ismételt kérdések

Bár rendelőnkben folyamatos ambuláns ellátás biztosított, amennyiben nem szeretne várakozni, illetve adott orvoshoz szeretne bekerülni állatával, mindenképp javasolt az időpontfoglalás.

Rendelőnkben gyógytápok, parazitaellenes készítmények, és gyógyszerek nagy számban elérhetőek. A vényköteles készítmények kiadásához minden esetben szükséges bemutatni a receptet, kivéve, ha mi kezeljük az állatot.

Amennyiben először jár nálunk, érdemes olyan orvost választani, akivel a későbbiekben is dolgozni szeretne. Ha már megvan a kiválasztott orvos, később időpontfoglalással tudjuk biztosítani, hogy hozzá kerüljön be állatával. Bizonyos szakvizsgálatokat egy-egy adott orvos végez, hozzájuk is mindenképpen szükséges bejelentkezni.

Igen, van rá lehetőség, de csak egyszerűbb beavatkozásoknál (elsősorban oltás), és kizárólagosan előre egyeztetett időpontban. Hétvégén sajnos ezt a lehetőséget nem tudjuk biztosítani.

A debra24.hu oldalon naprakész információk várják Önöket megyénként lebontásban ügyeletekről. Ne legyen rá szükség, de ünnepnapok, illetve utazás előtt mindig érdemes előre tájékozódni az elérhető orvosi ellátásról!

A műtéti ellátást minden esetben konzultáció előzi meg, ahol elmondjuk, hogyan kell felkészülni a műtét napjara, ill. kérdéseit felteheti. Közvetlenül a műtét előtt alá kell írni egy beleegyező nyilatkozatot, ahol még pontosan írásban tisztázzuk, hogy van-e bármilyen probléma, amire külön kell figyelni állatánál (pl. epilepszia), pontosan milyen szolgáltatást vesz igénybe (műtét előtti vérvétel, majd műtét).

A műtét utáni teendőket az éber állat hazaadásakor szóban elmondjuk, és a hazaadott kórlapon írásban is megkapja majd.